Denne information er beregnet til sundhedspersonale

Ønsker du at gå videre? Ja Nej

Mave/Tarm

Diarré

Mange danskere vender hjem fra udlandet med diarré og opkast, fordi de har spist forurenede fødevarer eller har badet i forurenet vand. Op imod halvdelen af de salmonella og campylobacter sygdomstilfælde, der bliver registreret herhjemme hvert år, skyldes smitte i udlandet. Op mod 50 % af udlandsrejsende danskere, der rejser til subtropiske eller tropiske egne får diarré i værre eller mildere grad. Risikoen for at få rejsediarré er især stor ved rejser til Afrika og Sydøstasien, men også danskere, der rejser til Sydeuropa og Mellemøsten får hyppigt rejsediarré. (ref. www.foedevarestyrelsen.dk)

Hidrasec er et skånsomt lægemiddel mod akut diarré, der virker hurtigt og kan købes på apoteket uden recept. Hidrasec virker ved at normalisere væskemængden i tarmsystemet og afføringen uden at påvirke den øvrige tarmfunktion. Du slipper for efterfølgende at blive ramt af eksempelvis forstoppelse og at bakterier og virus forbliver i tarmsystemet og skaber problemer.

 

Vort lægemiddel

Håndkøb

  • Hidrasec®

Hidrasec®

 


Halsbrand

Hvis den øvre mavemund ikke holder tæt, presses det sure maveindhold op i spiserøret og forårsager halsbrand. I de allerfleste tilfælde er halsbrand helt ufarligt, men hvis problemet fortsætter, kan det forårsage andre gener som for eksempel inflammation i spiserøret. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved symptomerne.

 

Vort lægemiddel

Håndkøb

  • Gaviscon®

Gaviscon®

Ved at bruge dette websted accepterer du, at vi bruger cookies i overensstemmelse med vores Cookie policy.

Jeg forstår og accepterer