Denne information er beregnet til sundhedspersonale

Ønsker du at gå videre? Ja Nej

Om Nordic Drugs

En nordisk lægemiddelvirksomhed

Nordic Drugs AB er en nordisk lægemiddelvirksomhed, med hovedkontor i Malmø, som blev startet i 1995. Vi har, udover virksomheden i Sverige, kontor og salgsorganisationer i Danmark, Finland og Norge.

Virksomheden omsætter for omkring 300 millioner kroner (SEK) om året, hvilket gør os til en mellemstor lægemiddelvirksomhed på det nordiske marked.

 

Vor virksomhed

Nordic Drugs markedsfører lægemidler med den fællesnævner, at de gør en forskel – målet er at øge menneskers mulighed for at leve et almindeligt og aktivt liv.

Vi har flere velkendte varemærker inden for både receptpligtig og håndkøbsmedicin.

 

Terapiområderne er blandt andet:

Vor vision

Vor vision er at blive den førende virksomheden i Norden inden for speciality pharma. Vi når visionen igennem etablering af stærke kunderelationer og langsigtet partnerskab med vores eksisterende og fremtidige samarbejdspartnere.

 

Vore medarbejdere

Vi, der arbejder hos Nordic Drugs, er stolte af vor virksomhed og vore lægemidler. Kunden er altid i fokus og høj service, kvalitet, kompetence og engagement er det, der kendetegner vort daglige arbejde.

Vore dygtige og veluddannede produktspecialister besøger regelmæssigt læger, plejepersonale og apotekspersonale for at informere om vore lægemidler, imødekomme behov og ønsker samt for at yde støtte omkring vore produkter.

 

Policies

Nordic Drugs arbejder kontinuerligt med kvalitetsudvikling af vor virksomhed. Vi ønsker at bidrage til en holdbar lægemiddeludvikling med minimal miljøpåvirkning. 

Læs mere her:

 

Donationer

Nordic Drugs yder donationer til hospitaler eller hospitalsafdelinger i professionelt eller videskabeligt øjemed. Vi bevilger kun donationer, der kommer hospitaler og/eller patienter til gavn. Vi arbejder iht. ENLIs rammer således, at vi som lægemiddelvirksomhed tilsikrer åbenhed og høj etik i vort samarbejde med hospitalerne. Læs mere om Donationer.

 

Nordic Group

Nordic Drugs indgår i den pan-europæiske koncern Nordic Group. Koncernen omfatter virksomheder indenfor udvikling, produktion og salg over hele Europa. For yderligere oplysninger om Nordic Group henviser vi til hjemmesiden www.nordicpharmagroup.com

 

Adresser

Danmark
Nordic Drugs
Tel 70 20 08 40
E-mail: info.dk@nordicpharma.com

Sverige – nordisk hovedkontor
Nordic Drugs AB, Box 300 35, SE-200 61 Limhamn
Besøgsadresse: Geijersgatan 2 A
Tel +46 40-36 66 00
E-mail: info.se@nordicpharma.com

 

På hovedkontoret i Malmø findes de centrale funktioner i en lægemiddelvirksomhed:

  • Ledelse og forretningsudvikling
  • Marketing
  • Regulatorisk afdeling
  • Pharmacovigilance
  • Økonomi
  • Logistik


Norge
Nordic Drugs
Tel +46 40 36 66 00 
E-mail: info.no@nordicpharma.com

Finland
Nordic Drugs
Tel +358 10 231 1040
E-mail: info.fi@nordicpharma.com

 

Ved at bruge dette websted accepterer du, at vi bruger cookies i overensstemmelse med vores Cookie policy.

Jeg forstår og accepterer